Skip to main content

UCI Gran Fondo World Championships 2024 Aalborg

UCI Gran Fondo Fyn giver mulighed for at du kan kvalificere dig til UCI GRAN FONDO WORLD CHAMPIONSHIPS 2024 finalen, som køres i Aalborg fra den 28. august til den 1. september 2024.

Enkeltstart

Denne rute er en flad rute, og vil have en stigning på 133 højdemeter. Det gør ruten perfekt til enkeltstart og ideel for nye rekorder; enten personlig eller i Gran Fondo regi.

Ruten befinder sig midt i den smukke natur langs Limfjordens kyst. Ruten er stort set identisk med ruten fra DM i 2022 og 2023.

I juni dette år vandt Emma Norsgaard Bjerg, (Team Movistar) DM i enkeltstart og Kasper Asgreen (Soudal-Quickstep). Begge ryttere synes denne rute er fantastisk, og deres tilbagemeldinger er helt klare – dette er den perfekte rute til enkeltstart!

Distance: 33 km og 133 højdemeter

Læs mere

Linjeløb

Denne rute vil have start- og mållinje i hjertet af Aalborg, hvor du vil finde et meget cykelvenligt miljø.

Jonas Vingegaard og Michael Valgren øvede sig som helt unge ryttere på netop denne rute, og du får derfor mulighed for at cykle som de professionelle. Vi har ikke mulighed for at tilbyde de sværeste stigninger i form af bjerge, men denne rute vil have mange mindre bakker og tekniske sektioner – og vi er sikre på, at ruten vil udfordre dig på den helt rigtige måde! Linjeløbet foregår primært på asfalt og har en enkelt sektion med brosten.

Distance Gran Fondo: 148 km og 1311 højdemeter

Distance Medio Fondo: 111 km og 950 højdemeter

Læs mere